Informare privind aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi”

Informare privind aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi”

Ȋn vederea continuării susţinerii legumiculturii românești, în Monitorul Oficial nr. 112 din 3 februarie 2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 147/2022 pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi”, precum și pentru stabilirea unor măsuri de verificare și control al acesteia în anul 2022.

Mai multe informatii precum: criterii de eligibilitate,  documente necesare, precum si modul de depunere a documentatiei, se pot gasi pe site-ul DAJ Vaslui:

https://directiagricolavs.ro/index.php/comunicate-de-presa/item/225-informare

Previous În atenția cultivatorilor de porumb si soia | Informare privind legislația in domeniul organismelor modificate genetic

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti