Informare – noi măsuri pe care primăria Negrești le face în vederea facilitării colectării selective a deșeurilor pe raza orașului Negrești

Informare – noi măsuri pe care primăria Negrești le face în vederea facilitării colectării selective a deșeurilor pe raza orașului Negrești

Stimați cetățeni,

Vrem să începem săptămâna prin a vă aduce noi informații privind unele măsuri pe care primăria Negrești le face în vederea facilitării colectării selective a deșeurilor pe raza orașului Negrești.

Astfel, prin intermediul SC Utilități SRL au fost amenajate 3 puncte de colectare a deșeurilor din carton/hârtie în zona blocurilor E1, E2 (str. Unirii) și C4 (str. M. Kogălniceanu), iar un al 4-lea urmează sa fie amenajat în zona blocului C2 (str. M. Kogălniceanu).

Prin urmare, solicităm, în special locuitorilor și operatorilor economici din zonele blocurilor E1, E2, E3, C2, C3 și C4, să sprijine acest demers prin depozitarea la aceste puncte de selectare doar a deșeurilor din hârtie/carton.

Pentru locuitorii Negreștiului, din zonele gospodăriilor individuale (case)

În urma discuțiilor purtate cu reprezentantul operatorului de salubritate, SC DOMIGHIAN’S PARK SRL, s-a convenit la adăugarea unei noi zile (SÂMBĂTA) în calendarul de ridicare a deșeurilor, pentru colectarea deșeurilor reciclabile (hârtie/carton, plastic/metal, sticlă).

Prin urmare, cei care se află pe rutele de colectare a firmei de salubritate, sunt rugați ca în fiecare zi de sâmbătă să scoată la poartă, saci menajeri în care se vor afla, pe categorii, doar deșeurile reciclabile: carton/hârtie, plastic/metal, precum și sticla.

ATENTIE! Firma poate refuza ridicarea deșeurilor dacă ele sunt amestecate cu alte tipuri de deșeuri (reziduale, vegetale, construcții, etc.).

Primăria Negrești va continua acțiunile de sprijinire și încurajare a colectării selective, iar printre acțiunile propuse sunt: achiziția de pubele și europubele care vor fi folosite pentru a suplimenta numărul de puncte de colectare atât la oraș, cât și în satele aparținătoare, dar și amenajarea de puncte pentru colectarea deșeurilor din plastic.

Așteptăm ca și dumneavoastră să dați dovadă de responsabilitate și să sprijiniți demersurile noastre prin depozitarea gunoiului doar la punctele de colectare amenajate și dotate cu containere pentru colectarea selectivă.

Mai multe detalii despre colectarea deșeurilor în orașul Negrești (programul de ridicare al deșeurilor, puncte de colectare selectivă, cum se face selectarea deșeurilor, numere de telefon utile, etc.) găsiți pe pagina noastră de internet: https://negresti.ro/colectare-selectiva/.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Previous Ofertă locuri de muncă LEAR-Lețcani (Iași)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti