Inaugurare loc de joacă, 27 septembrie 2021

Inaugurare loc de joacă, 27 septembrie 2021

𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐥𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐚𝐜𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢, 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫𝐚𝐭, 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐭̦𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢.
Noul loc de joacă a fost inaugurat în data de 27 septembrie 2021, de către conducerea primăriei, în prezenta copiilor si este compus din:
✅ Complex de joacă metal cu cățărătoare plasa, 3 tobogane, cățărătoare metalica, cățărătoare acces parc, doua băncuțe
✅ 2 Leagăne a cate doua locuri
✅ Balansoar cu doua locuri
✅ 1 Carusel
✅ 2 figurine pe arc
✅ Mobilier urban format din 3 bănci si 3 coșuri de gunoi.
 
Pe lângă acestea, Primăria prin SC Utilități SRL a asigurat iluminatul adecvat pe timp de noapte, stratul de pietriș din zona locului de joacă, gardul colorat, precum amenajarea spațiilor verzi.
 
Pentru ca bunurile să nu fie distruse, urmează ca parcului să i se acorde o atenție suplimentară, precum și instalarea de camere video de supraveghere.
 
Investiția este parte a obiectivului de investiție “Reparații și înlocuire mobilier și echipamente de joacă în Parc centrul civil, Oraș Negresti, județul Vaslui”, introdus în Planul anual de investiții al orașului Negrești pentru anul 2021 prin HCL nr. 107 din 31 august 2021.
 
Obiectivul de investiție a fost finalizat cât mai repede pentru a putea oferi copiilor ocazia de a se bucura de noul loc de joacă, încă de anul acesta, cât încă mai permite vremea.
 
Finanțarea obiectivului s-a făcut din bugetul local al orașului Negrești.
 
Reamintim că un alt parc din orașul Negresti se află în modernizare, parcul din fața sălii de sport, care în prezent este accesibil publicului datorită lucrărilor realizate: s-au plantat arbori, s-au refăcut aleile, au fost montate piese de mobilier urban precum și aparate de fitness.
Previous Curs de calificare profesională – Agent Securitate, în cadrul proiectului „Solidaritate în teritoriul GAL Ștefan Cel Mare”

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti