În perioada 14 martie – 15 mai începe prima etapă de colectare a datelor de la populație în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor

În perioada 14 martie – 15 mai începe prima etapă de colectare a datelor de la populație în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor

În perioada 14 martie – 15 mai începe prima etapă de colectare a datelor de la populație în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor. În această etapă cetățenii sunt invitați să se autorecenzeze online, pe https://www.recensamantromania.ro/. Cetățenii care nu dețin mijloace electronice pentru aceasta sau pur și simplu nu utilizează aceste mijloace și nu au exercițiul de a lucra online, pot apela la autorecenzarea asistată.

Ce este autorecenzarea asistată? Persoanele care apelează la această metodă vor completa informațiile în format electronic, cu sprijinul unui recenzor, în centrele de autorecenzare asistată care urmează să fie înființate de Primăria Negresti. Autorecenzarea se poate face în aceste centre pe tablete conectate la internet sau pe echipamentul cetățeanului – pe telefon, spre exemplu.

Unde se vor înființa centrele pentru autorecenzarea asistată? Primăria Negresti a decis locațiile pentru astfel de centre, în urmatoarele zone din oraș:

  1. S.P.C.L.E.P. str. M. Sadoveanu
  2. Primăria Negrești str. N. Bălcescu nr.1
Previous Curs GRATUIT – LUCRĂTOR ÎN COMERȚ în Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti