În atentia medicilor de familie

În atentia medicilor de familie

Vrem să vă aducem la cunoștință faptul că sesiunea de depunere a proiectelor pentru obținerea de finanțare gratuită pentru achiziționarea de echipamente și renovarea cabinetelor s-a prelungit!

În cadrul Apelului de Proiecte PNRR C12. Sănătate – „Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistență medicală primară”, desfășurat de către Ministerul Sănătății în cadrul Componentei 12 – Sănătate – Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, puteți solicita finanțări nerambursabile pentru două componente:

„Componenta echipamente” vă permite să selectați dintr-o listă de echipamente cele care vă interesează și pentru care dețineți competențe, cum ar fi atestate de studii complementare sau adeverințe care atestă faptul că sunteți în curs de finalizare a cursurilor pentru ultrasonografie. Valoarea estimată a acestei componente este de 222.115 lei fără TVA, echivalentul a 45.150 euro fără TVA.

„Componenta renovare” vă oferă un grant financiar în valoare de maxim 73.792 lei fără TVA, echivalentul a 15.000 de euro fără TVA, pentru a reamenaja și moderniza cabinetul dumneavoastră.

Aceste finanțări sunt disponibile pentru medicii de familie care își desfășoară activitatea în cabinete proprii sau în cadrul unui SRL cu contract de muncă/colaborare.

Nu ratați această oportunitate unică de a beneficia de finanțare gratuită pentru a îmbunătăți condițiile de lucru și pentru a oferi servicii de calitate pacienților dumneavoastră.

Mai multe informații privind acest apel de proiecte și cum să depuneți o cerere de finanțare găsiți pe site-ul Ministerului Sănătății.

Vă dorim mult succes și vă încurajăm să profitați de această oportunitate!

Previous Informare privind obligatiile si responsabilitatile persoanelor fizice privind gospodarirea orasului Negresti

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti