Handbal | CSO Negresti – LPS Vaslui 24-33

Handbal | CSO Negresti – LPS Vaslui 24-33

🤾‍♂️Duminică, 21 ianuarie 2024, echipa de juniori de la CSO Negresti a susținut al 7-lea meci in competiția oficială de handbal juniori 3 a Federației Române de Handbal.
🏆În meciul jucat acasă, împotriva puternicei echipe LPS Vaslui, CSO Negresti a pierdut cu scorul de 24 – 33. Cu toate acestea, merită menționat că în cadrul acestui meci s-a observat progresul echipei, fapt ce devine evident mai ales în fața unei echipe precum LPS Vaslui care este neînvinsă în grupa geografică B.
Echipa noastră își păstrează locul 4 în clasamentul grupei geografice B care asigură calificarea în etapa următoare a competiției.
👏 Felicităm echipa și antrenorul pentru rezultatul obținut!
Le dorim mult succes în meciurile ce urmează, unde suntem convinși că vor avea o evoluție foarte bună!
𝐶𝑜𝑚𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝐼𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒
Previous In atentia tinerilor fermieri, fermierilor mari, posibili investitori în mediul rural- 26.01.2024 – Intrunire pentru prezentarea oportunităţilor de finanţare din anul 2024

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti