Târgul Locurilor de Muncă, Negrești, Editia a 2-a

Data
20 iulie 2022
Ora
10:00 - 13:00
Locatia
Casa oraseneasca de Cultura
Primaria orașului Negresti organizează o noua ediție a Târgului locurilor de muncă.
La fel ca anul trecut, acesta va avea loc in ziua de 20 iulie, la Casa orășenească de Cultură „Neculai Cioată ” din Negresti, în intervalul orar 10.00-13.00.
La cea de-a doua ediție a Târgului Locurilor de Munca, inițiativa Primăriei orașului Negresti va beneficia de sprijinul a doi parteneri: GAL Stefan cel Mare și Fundația Corona din Iași care au experiență în derularea de proiecte pentru care oferă sprijin beneficiarilor pentru găsirea unui loc de munca – servicii de informare, orientare și consiliere profesionala, servicii de mediere pe piața interna; programe de formare profesionala, educație antreprenorială și sprijin in înființarea de noi afaceri prin acordarea de micro granturi.
La prima ediție au fost prezenți 6 angajatori din domenii precum: producție si comercializare mobila, confecții textile, construcții, prelucrare produse din carne, producție de obiecte sanitare. Anul acesta am început din timp pregătirile pentru organizarea Târgului locurilor de munca pentru a face posibila atât participarea unui număr mai mare de angajatori, cat si a unui număr mai mare de persoane în căutarea unui loc de muncă, din mai multe localități.
ASADAR
Dacă vă căutați un loc de muncă sau vreți să faceți o schimbare în carieră, vă invităm să discutați direct cu angajatorii ce vor fi prezenți la eveniment.
Unii dintre cei mai mari angajatori din zona și-au anunțat deja prezenta și vor avea standuri de prezentare cu ofertele locurilor de muncă active.
Pe această cale informăm agenții economici interesați despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante. 
Vezi mai puţin
  • Organizator Primaria Orasului Negresti
  • Phone: 0235457679
Anterior Seara culturală în orasul Negrești, Concert si Cinema in aer liber

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti