31 mai 2023 – Activități desfășurate de IPJ Vaslui cu ocazia Zilei Copilului în orașul Negrești

Date
31 mai 2023
Time
10:00 - 13:00
Location
Casa de Cultura Negresti

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui împreună cu Primăria orașului Negrești au plăcerea de a vă invita să vă alăturați nouă într-o zi specială dedicată copiilor. Evenimentul va avea loc mâine, miercuri, 31 mai 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, în fața Casei de Cultură din Negrești.

Un grup format din diverse structuri ale Poliției, precum Serviciul Criminalistic, Biroul Siguranță Școlară / Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acțiuni Speciale / Biroul Pregătire Profesională, Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciul Cabinet, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vaslui,  ISU Vaslui si cadre ale Poliției Orașului Negrești, va desfășura un set captivant de activități pentru a sărbători Ziua Copilului într-un mod special.

Cei mici vor avea ocazia unică de a participa la ateliere organizate de polițiști din diverse structuri. Aceste ateliere vor oferi copiilor informații valoroase cu privire la regulile de circulație, promovând siguranța rutieră și responsabilitatea în trafic. De asemenea, vor putea explora și descoperi echipamentele și utilajele folosite de polițiști în activitatea desfășurată. În cadrul atelierelor, copiii vor avea ocazia să afle despre principalele tipuri de arme folosite de polițiști și să înțeleagă importanța utilizării responsabile și legale a acestora.

Această activitate deosebită face parte dintr-un program mai amplu desfășurat de Poliția Vaslui, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, în orașele Negrești, Vaslui și Bârlad, pentru a sărbători Ziua Copilului.

Vă invităm, așadar, pe dumneavoastră, copii, părinți și adulți, să participați la aceste activități deosebite și să petreceți momente de neuitat alături de noi.

Vă așteptăm cu drag mâine, între orele 10:00 – 13:00, în fața Casei de Cultură din Negrești, pentru a sărbători împreună Ziua Copilului și a crea amintiri de neuitat.

  • Organizer Name: Primaria Orasului Negresti
Previous Fotbal, PLAY OFF Liga 5 – Etapa 9 | CSO Negresti – Viitorul Rebricea

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti