Elaborarea Strategiei de dezvoltare durabila a orașului Negresti, în perioada de programare 2021 – 2027

Elaborarea Strategiei de dezvoltare durabila a orașului Negresti, în perioada de programare 2021 – 2027

Oraşul Negreşti, în calitate de beneficiar, anunţă începerea elaborării strategiei de dezvoltare durabilă a oraşului Negreşti pentru perioada de programare 2021-2027.
Obiectivul general al strategiei este dezvoltarea capacităţii de formulare a politicilor publice de către Oraşul Negreşti pentru dezvoltarea economică şi socială a oraşului, prin implementarea unui proces participativ de planificare strategică.
Având în vedere că strategia de dezvoltare este principalul document de planificare strategică de la nivelul oraşului Negreşti, pentru perioada de programare 2021-2027, care va identifica priorităţile, obiectivele, acţiunile şi proiectele prioritare de investiţii pentru următorii 7 ani, indiferent de sursa lor de fmanţare sunteţi rugaţi(persoane fizice, persoane
juridice, ONG-uri etc) să participaţi cu propuneri şi sugestii la stabilirea proiectelor de investiţii prioritare pentru perioada de programare 2021-2027.

Previous ÎNSCRIEREA DATELOR ÎN REGISTRUL AGRICOL – 2021

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti