E-Sondaje

E-Sondaje

Orașul Negresti a semnat cu Comisia Europeană (INEA) Acordul de Grant pentru finanțarea inițiativei: ”WiFi4EU – Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”, cu scopul de a oferi cetățenilor și vizitatorilor acces gratuit la internet în orașul Negresti.

Pentru selectarea celor mai bune locații, vă rugăm să ierarhizați zonele publice pe care le considerați importante pentru instalarea de Wi-Fi gratuit, răspunzând la chestionarul pentru sondajul de opinie a cetățenilor, publicat pe site-ul Primăriei orașului Negresti în sectiunea e-Sondaje.

Inițiativa WiFi4EU este o schemă de sprijin pentru furnizarea de acces Wi-Fi gratuit în spații publice interioare sau exterioare (de exemplu, localuri ale administraților publice, școli, biblioteci, centre medicale, muzee, parcuri publice și piețe).

Rețelele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani și nu vor colecta date cu caracter personal. Finanțarea este acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti