DSVSA Vaslui – campania de vaccinare aeriana antirabica la vulpi in Romania

DSVSA Vaslui – campania de vaccinare aeriana antirabica la vulpi in Romania

DSVSA Vaslui informeaza că pe data de 16.11.2023 va primi momelile vaccinale pentru distribuția manuală. Vaccinarea orală a vulpilor prin distribuție manuală la vizuină se va realiza prin medicii veterinari oficiali ai DSVSA împreună cu gestionarii fondurilor cinegetice.

Timp de două săptămâni după distribuirea momelilor trebuie restricționată circulația liberă a câinilor și pisicilor în zona respectivă, întrucât aceste animale reprezintă competitori pentru momeala vaccinală. De asemenea, în regiunile în care s-au, distribuit momeli, vânătoarea va fi interzisă pentru o perioadă de 14 zile de la distribuirea acestora.

Cetățenii sunt informați:

  • Dacă găsiți o momeală intactă, într-o zonă unde nu sunt copii sau animale de companie, lăsați momeala în acel loc.
  • Dacă găsiți o momeală intactă, într-o zonă unde sunt copii sau animale de companie, protejați mâinile cu ajutorul mânușilor și cu ajutorul unei pungi de plastic luați momeala și plasați o într-o zonă îndepărtată.
  • Dacă găsiți o momeală al cărui ambalaj este desfăcut, spart sau distrus, cu mâinile protejate de mănuși plasați momeala într-o pungă de plastic și anunțați medicul veterinar din cea mal apropiată localitate pentru a ridica momeala respectivă.
Previous Anunț – închirierea prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 29,2 mp și dependințe ale acestuia în suprafață de 16,7 mp, situat în str. Unirii, Bl. E2, Sc. C, Parter

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti