Dezbatere publica – Proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului de vanzare a locuintelor construite din fondurile statului aflate in domeniul privat al orasului Negresti

Dezbatere publica – Proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului de vanzare a locuintelor construite din fondurile statului aflate in domeniul privat al orasului Negresti

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite din fondurile statului aflate în domeniul privat al orașului Negrești.

Proiectul de hotărâre a fost afișat la sediul propriu al Primăriei orașului Negrești, din strada N. Bălcescu, nr. 1 și publicat pe site-ul instituției www.negresti.ro, în data de 02.03.2022, conform procesului-verbal nr. 4037.

Cei interesați pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei orașului Negrești – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email inforpnegresti@gmail.com, până pe data de 30.03.2022.

Ședința publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre susmenționat va fi organizată în data de 14.04.2022, ora 10.00, în sala de ședință a Primăriei.

Proiectul de hotarare poate fi consultat in sectiunea Proiecte de hotarari supuse dezbaterii publice.

Previous Oferta locuri de munca TRW AIRBAG SYSTEMS

Leave Your Comment

5 × two =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti