Convocarea de îndată a Consiliului local în şedinţă extraordinară, pentru data de 22 septembrie 2021, ora 13,00

Convocarea de îndată a Consiliului local în şedinţă extraordinară, pentru data de 22 septembrie 2021, ora 13,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 22 septembrie 2021, ora 13,00 la sediul primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 530/21.09.2021.

Proiectul ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind participarea la Programul privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice pentru obiectivul de investitie „Creșterea eficienței energetice la Școala Generală „Mihai David”, orașul Negrești, județul Vaslui, prin modernizarea clădirilor existente cu destinație unitate de învățământ”

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous 30 septembrie 2021 – termenul limită pentru plata celei de-a doua rate a impozitelor locale aferente anului 2021, fără penalizări

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti