Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 19 mai 2022, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 19 mai 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 19 mai 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 528/18.05.2022.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 28 aprilie 2022.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul “Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul Județului Vaslui” în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10/ I.1 /I.1.2 și a cheltuielilor legate de proiect.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Oraș Negrești la programul PNRRComponenta 10 –fondul local, PNRR/2022/C10, I.1.2 și I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde-ITS/alte infrastructuri TIC și puncte de încărcare vehicule electrice, pentru realizarea obiectivului de investiții „Mobilitate urbană verde, extinderea sistemului de monitorizare video pentru siguranță publică și stații de încărcare vehicule electrice, oraș Negrești și satele componente, județul Vaslui”

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice – 19-21 mai 2022

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti