Convocarea de îndată a Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 15 decembrie 2021, ora 15,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 15 decembrie 2021, ora 15,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 15 decembrie 2021, ora 15,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 674/13.12.2021.

Proiectul ordinii de zi

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea IV a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Construire creșă, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești -2021.
  3. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Instalații utilizare gaze naturale, instalații termice la obiectivele: Sala de sport ”Pădurariu Maria”, Casa Orășenească de Cultură  ”Neculai Cioată”, Grădinița cu Program Normal nr. 2, Școala Gimnazială nr.1 sat Parpanița, oraș Negrești, județul Vaslui”,în Programul anual de  investiții al Oraşului Negrești – 2021.
  4. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Achiziție ornamente pentru sărbători, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești -2021.
  5. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Achiziție tractor cu accesorii, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2021.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Dezbatere publica – Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al oraşului Negreşti”, respectiv a „Certificatului de Fiu/Fiică al/a oraşului Negreşti”

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti