Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta extraordinara pentru data de 14 noiembrie 2023

Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta extraordinara pentru data de 14 noiembrie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 14 noiembrie 2023, ora 11,30 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 1030/13.11.2023.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului local Negrești, din data de 24 octombrie 2023.

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 78/30.05.2023 privind aprobarea indicatorilor tehnico economici la obiectivul de investiție „Înființare centru de zi pentru copiii din Orașul Negrești, Județul Vaslui” în cadrul programului PNRR, Componenta-13 (C13) – Reforme sociale, Investiția 11 , privind crearea unui centru de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la proiectul de investiție „Utilizarea energiei regenerabile pentru consumul propriu în Orașul Negrești , județul Vaslui”.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Dumnezeu sa il odihnească in pace pe fostul viceprimar, Morosanu Radu!

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti