Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară pentru data de 09 februarie 2024

Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară pentru data de 09 februarie 2024

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 09 februarie 2024, ora 11,00, la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 157/05.02.2024.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 30 ianuarie 2024
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al oraşului Negreşti, pe anul 2024.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea metodologiei de acordare a ajutoarelor de urgență /ajutoarelor comunitare și a situațiilor deosebite pentru care se acordă ajutoarele de urgență din bugetul local al orașului Negrești.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea „DIPLOMEI DE AUR” şi a unui premiu în valoare de 500 lei, din bugetul local pe anul 2024, cuplurilor negreştene care au împlinit 50 de ani de căsătorie, neîntreruptă, în anul 2023.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții al Direcției de Asistență Socială Negrești.
Previous 𝐒𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐮𝐢𝐧 𝐬̦𝐢 𝐚𝐯𝐢𝐜𝐨𝐥

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti