Campanie de vaccinare cu echipe mobile în orașul Negrești și satele componente

Campanie de vaccinare cu echipe mobile în orașul Negrești și satele componente

Primăria orașului Negresti lansează, începând cu 07 mai 2021, cu sprijinul Instituției Prefectului Județului Vaslui și D.S.P. Vaslui, campania de vaccinare cu echipe mobile prin care se dorește sprijinirea cetățenilor din orașul Negrești și satele componente care, din varii motive, nu au reușit să se vaccineze. 

Vaccinul ce va fi folosit în cadrul campaniei este dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate.

Posibilități de programare:

Orice persoana cu vârsta peste 18 ani, poate să se programeze pentru a fi imunizată în perioada 07 – 13 mai 2021:
  • La Direcția de Asistență Socială Negrești din strada Pieții nr. 1.
  • Printr-un email trimis la spas_negresti@yahoo.com.
  • Telefonic la numărul de telefon 0235 457 890

Ulterior, în perioada imediat următoare, echipe medicale mobile vor veni în fiecare localitate componentă a orașului Negrești pentru acțiunea de vaccinare.

Centrele mobile de vaccinare vor fi organizate în puncte cat mai apropiate de locuințele doritorilor, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze.

Informații oficiale utile despre vaccinarea națională împotriva COVID-19

Pe site-ul primăriei Negresti, www.negresti.ro, sunt oferite prospecte oficiale ale vaccinurilor, răspunsuri la întrebări, raportări, dar si alte informații provenite din surse oficiale, respectiv instituțiile care gestionează domeniul sănătății și vaccinarea.

Previous Obligațiile pe care le au deținătorii de suprafețe agricole și silvice care efectuează tratamente chimice la culturile agricole și silvice pe care le dețin

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti