Audiente prefect

Instituția Prefectului -județul Vaslui a actualizat programul audiențelor acordate de către prefect și subprefecți și în fiecare a patra zi de marți din lună vor fi acordate audiențe la sediul Primăriei orașului Negrești de către domnul Prefect Daniel-Garincha ONOFREI.

Solicitarea primirii în audiență se va face în baza cererii de primire în audiență, formulată în scris și care trebuie să conțină datele de identificare ale solicitantului și obiectul solicitării, pentru persoanele care se prezintă la sediul instituției.

Modelul Cererii de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul primăriei orașului Negresti la următoarea adresă https://negresti.ro/audiente-prefect/  sau se poate ridica de la sediul Primăriei orașului Negrești, compartiment Informare și Relații cu Publicul.

Cererile completate se depun la Compartimentul Informare și Relații cu publicul din cadrul primăriei sau se pot transmite electronic la adresa de email inforpengresti@gmail.com, cu cel puțin o săptămână înaintea acordării audienței.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti