ANUNȚ – în atenția unităților care angajează zilieri

ANUNȚ – în atenția unităților care angajează zilieri

Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcţionează pe raza oraşului Negreşti, au nevoie de forţă de muncă şi doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa Primăriei.

Această nouă activitate este disponibilă ca urmare a modificărilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat prin Legea 192/2018, scopul modificării fiind acela de a valorifica forţa de muncă locală. În baza acestor prevederi, Primăria Negresti va întocmi planul de activităţi sezoniere în funcţie de solicitările primite. Concret, persoanele juridice care au nevoie de forţă de muncă pentru desfăşurarea activităţilor sezoniere vor transmite o cerere la Primăria Negrești, precizând activitatea pentru care au nevoie de zilieri, numărul de lucrători solicitaţi şi perioada de desfăşurare a activităţii respective.

Termenul de depunere al acestor solicitări este data de 20 a lunii pentru luna următoare. Ordinea de satisfacere a cererilor va fi în funcţie de cerinţele acestora ţinând cont de aptitudinile persoanei apte de muncă.

Previous Dezbatere publică -Proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Strategiei de dezvoltare durabilă a oraşului Negreşti, judeţul Vaslui pentru perioada de programare 2021 – 2027 „

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti