Anunt – aviz de mediu – Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2021 – 2030

Anunt – aviz de mediu – Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2021 – 2030

UAT oraş Negreşti, având sediul în str. Nicolae Bălcescu, nr.1, localitatea Negreşti, judeţul Vaslui, titular al planului Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2021 – 2030, al oraşului Negreşti, localitatea Negreşti, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din municipiul Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, de luni până joi între orele 8,00 -16,30 si vineri intre orele 8,00-14.00.

Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Vaslui în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.

Previous 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐂𝐒𝐎 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 – 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐒𝐂 𝐂𝐨𝐦𝐬𝐭𝐚𝐫 𝐕𝐚𝐬𝐥𝐮𝐢

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti