Anunț important privind suspendarea plăților prin GHISEUL.RO și activitatea fiscală în perioada 3-5 ianuarie 2024

Anunț important privind suspendarea plăților prin GHISEUL.RO și activitatea fiscală în perioada 3-5 ianuarie 2024

Se aduce la cunoștința contribuabililor că începând cu data de 27.12.2023 se suspendă plățile prin platforma „ghiseul.ro” motivat de faptul că aceste încasări ajung cu întârziere din contul băncii în contul de trezorerie și afectează situațiile de final de an.

De asemenea, în perioada 3 – 5 ianuarie 2024 activitatea de relații cu publicul a Serviciului impozite și taxe locale va fi suspendată în vederea realizării operațiunilor informatice necesare închiderii anului fiscal 2023 și deschiderii anului fiscal 2024.

În aceasta perioadă se vor încasa amenzi, taxe judiciare de timbru și alte taxe locale fără debit, iar începând cu data de 8 ianuarie 2024 se vor încasa impozitele și taxele locale pentru anul 2024, se vor elibera certificate fiscale și se vor înregistra bunurile dobândite.

În situația în care ați dobândit un mijloc de transport și aveți programare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor în perioada 3-5 ianuarie 2024, vă invităm să depuneți declarația fiscală în vederea înregistrării în evidența fiscală până la data de 29 decembrie 2023.

Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru relații suplimentare persoanele interesate se pot adresa la sediul Primăriei Negrești, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, la telefon 0235457679 sau prin email la adresa itx@negresti.ro.

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 20 decembrie 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti