Anunț – Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de lucrări de interes local stabilit pentru beneficiarii de ajutor social pe anul 2022

Anunț – Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de lucrări de interes local stabilit pentru beneficiarii de ajutor social pe anul 2022

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului de lucrări de interes local stabilit pentru beneficiarii de ajutor social pe anul 2022.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 02.12.2021, conform procesului-verbal nr. 25.100/02.12.2021.

Cei înteresaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email inforpnegresti@gmail.com, până pe data de 03.01.2022.

Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre susmenţionat va fi organizată în data de 18.01.2022, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

Proiectul de hotarare poate fi consultat in sectiunea Proiecte de hotarari supuse dezbaterii publice.

Previous Ziua de luni, 29 noiembrie 2021, a fost stabilită de Guvernul României zi liberă

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti