ANUNȚ DE ANGAJARE: ELECTRICIAN

ANUNȚ DE ANGAJARE: ELECTRICIAN

SC UTILITATI SRL, societate aflata sub autoritatea Consiliului Local Negresti, caută sa angajeze o persoana pentru postul de electrician.

Mai multe detalii despre poziție si procesul de aplicare se pot obține la biroul firmei din sediul Primăriei orașului Negresti, str. N. Bălcescu nr. 1 sau la numărul de telefon 0748 474 903.

Previous ANUNT referitor la rezultatele procesului de informare şi consultare a publicului în etapa II privind consultarea propunerilor preliminare a planului urbanistic zonal(PUZ) -„MODIFICARE ZONĂ FUNCTIONALĂ ÎN VEDEREA CONSTRUIRII: SALĂ DE EVENIMENTE, ANEXE, ALEI BETONATE PIETONALE, PARCARE, TERASĂ, SPAŢII VERZI ŞI ÎMPREJMUIRE” jud. Vaslui, oraş Negreşti, str. 1 Decembrie, nr.73

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti