Informare Cu Privire La Combaterea Buruienii Ambrozia

Informare Cu Privire La Combaterea Buruienii Ambrozia

„Proprietarii sau deținătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apa, lacurilor, sistemelor de irigații si ai bazinelor piscicole au obligația sa desfășoare lucrări de prevenire, combatere si distrugere a buruienii ambrozia, denumita științific Ambrosia artemisiifolia, pentru evitarea instalării si răspândirii vegetației adventive invazive si eliminarea ei in cazul prezentei pe terenurile intravilane sau extravilane„.

📣✍️ Fata de cele prezentate va rugam sa ne sesizați de îndată ce identificați amplasamente cu buruiana ambrozia.

‼️ Nerespectarea prevederilor cu privire la efectuarea lucrărilor de prevenire, combatere si distrugere a buruienii ambrozia, pentru evitarea instalării si răspândirii vegetației si eliminarea ei in cazul prezentei pe terenurile intravilane sau extravilane, de către proprietarii/ deținătorii/ administratorii/ beneficiarii de terenuri se sancționează astfel, persoanele fizice se sancționează cu #amendă de la 750 lei la 5.000 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 5.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice conform art. 3, alin. (2) din Legea nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, cu modificările şi completările ulterioare.

Mai multe informatii:

https://www.facebook.com/vasluiapm/

http://www.mmediu.ro/app/webroot/uploads/files/Ambrozia%20prezentare%20si%20combatere.pdf

Previous În atenția 𝐭𝐢𝐭𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞/𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫/𝐬𝐩𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞, 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞/𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐞

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti