Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară pentru data de 17 octombrie 2024

Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară pentru data de 17 octombrie 2024

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 17 octombrie 2024, ora 14,00, la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 558/16.10.2024.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului local Negrești, din data de 10 octombrie 2024.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vaslui”, a indicatorilor tehnicoeconomici ai proiectului și a părții cotei de cofinanțare a cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Convocator ședințe

Proiecte de hotarari

Previous În atenția apicultorilor – Declarație pe proprie răspundere cu privire la numărul de stupi care conțin familii de albine pregătite pentru iernat

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti