Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 mai 2023

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 mai 2023

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 30 mai 2023, ora 13,00, convocat prin Dispoziţia nr. 607/22.05.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 608/29.05.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 109 din 21.12.2020 privind aprobarea „Regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare SIMDS, oraşul Negreşti, judeţul Vaslui”

  2. Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local al oraşului Negreşti, a unei sume de bani pentru premierea elevilor negreşteni cu rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale, în anul şcolar 2022 – 2023.

  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Negreşti, judeţul Vaslui la programul PNRR, Componenta-15, Investiţia 10,–„Construirea şi dezvoltarea unei reţele pilot de şcoli verzi”, cu obiectivul de investiţii „Construire şcoală verde, primară şi gimnazială în Oraşul Negreşti, Judeţul Vaslui” şi introducerea în Programul anual de investiţii al Oraşului Negreşti – 2023.

  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiţie „Înfiinţare centru de zi pentru copiii din Oraşul Negreşti, Judeţul Vaslui” în cadrul programului PNRR, Componenta-13 (C13) -Reforme sociale, Investiţia 11, privind crearea unui centru de zi pentru copiii expuşi riscului de a fi separaţi de familie.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous În zilele de 27, 29, 30 și 31 mai, între orele 09:00 – 17:00, pe teritoriul orașului se va desfășura ancheta de circulație Origine-Destinație

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti