30 iulie – Seară culturală în orașul Negrești

30 iulie – Seară culturală în orașul Negrești

📆 Sâmbătă, 30 iulie 2022, ora 19.30 sunteți invitați sa participați la un nou eveniment inedit ce va avea loc in orașul Negresti:
🎼 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐝𝐞 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐚 𝐈𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢
🎬 Vizionarea unui film artistic la 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟 𝐢𝐧 𝐚𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫
Evenimentul este organizat de Primăria orașului Negrești si se va desfășura pe Esplanada primăriei Negrești, accesul la eveniment fiind 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭.
Concertul se va desfășura cu participarea a 🎻🎻 45 de muzicieni membri ai orchestrei si va avea o durata de 1 ora si 20 minute.
Soliști: Diana Bucur – soprană, Ovidiu Manolache – tenor
Invitat special: Irinel Schiverniciuc – acordeon.
☑ Orchestra de Tineret a Iașului a mai fost prezentă, în premiera, la Negrești pe 25 iulie 2021, iar anul acesta programul artistic va conține și melodii din 𝐜𝐨𝐥𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐨𝐧𝐨𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐮𝐧𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦: 𝐏𝐈𝐑𝐀𝐓𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐍 𝐂𝐀𝐑𝐀𝐈𝐁𝐄, 𝐀 𝐒𝐓𝐀𝐑 𝐈𝐒 𝐁𝐎𝐑𝐍, 𝐆𝐎𝐃𝐅𝐀𝐓𝐇𝐄𝐑, 𝐆𝐋𝐀𝐃𝐈𝐀𝐓𝐎𝐑, 𝐓𝐈𝐓𝐀𝐍𝐈𝐂.
🎬 Seara va fi completată cu vizionarea unui film artistic la Cinematograful din aer liber ce va fi amenajat în aceeași locație.
Va așteptăm cu mult drag!
Previous ANUNT referitor la rezultatele procesului de informare și consultare a publicului in etapa II privind consultarea propunerilor preliminare a PUZ „BISERICA DE RIT ORTODOX” strada Mihail Kogălniceanu, nr.96, oraș Negrești, județul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti