𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 “𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢” 𝐬̦𝐢 „𝐑𝐮𝐬𝐚𝐥𝐢𝐢” 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 “𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢” 𝐬̦𝐢 „𝐑𝐮𝐬𝐚𝐥𝐢𝐢” 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢

Vă informăm că în următoarele zile, programul de lucru al primăriei va fi afectat de zilele libere legale de “Ziua Copilului” si „Rusalii”. Astfel, joi, vineri si luni sunt zile libere legale, iar programul de lucru al primăriei se va relua marți, 6 iunie 2023.

Vă reamintim că puteți efectua plata obligațiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenționale, online prin intermediul platformei www.ghiseul.ro sau prin intermediul instrumentelor bancare.

De asemenea, prin intermediul portalului de eGuvernare aflat la adresa https://negresti.regista.ro/ puteți depune diverse cereri online, puteți face sesizări pe harta digitală a orașului, face programări online și verifica stadiul documentelor în timp real, din confortul casei dumneavoastră.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐙𝐈𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐔𝐑𝐌𝐀̆𝐓𝐎𝐀𝐑𝐄:

  • Joi – 01.06.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal – Ziua Copilului).
  • Vineri – 02.06.2023 – ÎNCHIS (zi liberă conform H.G. nr. 1555/2022)
  • Luni – 05.06.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal –Rusalii).

Ziua de 02 iunie se va recupera prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru, până la data de 30 iunie 2023, potrivit planificărilor stabilite.

În numele primăriei orașului Negrești, vă dorim sărbători fericite și să aveți parte de clipe minunate alături de cei dragi în această perioadă specială.

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 mai 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti