Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Taximetrie

ANUNȚ PROCEDURĂ DE ATRIBUIRE AUTORIZAȚII TAXI PENTRU TRANSPORT PERSOANE

Orașul Negrești declanșează procedura de atribuire a 15 autorizații taxi (etapa decembrie 2019) pentru transportul de persoane în condițiile Legii privind transportul în regim de taxi nr 38/2003 actualizată.

Documentația necesară participării la procedura de atribuire este prevăzută în Anexa nr.1 la prezentul anunț. Documentația va fi depusă la registratura Primăriei Orașului Negrești, str.Nicolae Bălcescu nr1.

Informații suplimentare se pot obține la camera nr.4 ,etaj 1 sau la numărul de telefon 0235/457679 interior 121.

Procedura de atribuire va consta în acordarea punctajelor pentru criteriile de departajare, prevăzute în Anexa nr II la prezentul anunț.

Atribuirea autorizațiilor taxi pentru transport persoane se va face în ordine descrescătoare a punctajelor obținute, în limita numărului de autorizații supuse procedurii de atribuire.

Calendarul procedurii de atribuire este prezentat în tabelul următor:

Ultima actualizare: Marți, 03 Decembrie 2019 12:21

Accesări: 217

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version