Poliția locală

Înregistrarea vehiculelor pentru care există obligativitatea înregistrării

Read More

Plata impozitelor si taxelor locale

Cuantumul, Calendarul de plată, Cum se pot plăti impozitele si taxele locale Scutiri și înlesniri la plata impozitului pe clădiri şi teren

Read More

ANL-Locuinte pentru tineri

Lista de prioritati, Cuantumul chiriei, Criteriile de acces la locuinta si Criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj,

Read More

Autorizarea activităților comerciale, de prestări servicii și de alimentație publică

ACORD DE FUNCŢIONARE, Autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică, Autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi temporare

Read More

Urbanism si amenajarea teritoriului

Certificatul de urbanism, autorizatia de construire si avizul primarului. Autorizatii pentru lucrari de racorduri si bransamente.

Read More

Mijloace de transport

Declararea, Scoaterea din evidenta, Transferul mijloacelor de transport

Read More

Eliberare acte de stare civilă

Înregistrarea nasterii copilului. Eliberarea certificatelor de nastere (duplicat). Înregistrarea decesului. Divort pe cale administrativa. Înregistrarea căsătoriei. Transcriere acte de stare civilă.

Read More

Registrul agricol

Înscrierea în registrul agricol. Eliberarea adeverinţelor. Atestatul de producător şi a carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol. Avizul necesar vânzării terenurilor agricole din extravilan.

Read More

Taximetrie

Regulamentul de organizare, funcționare și autorizare a transportului în regim de taxi și în regim de închiriere, locuri de astepatre, formulare.

Read More

Ați găsit informațiile căutate?

if you cannot find the answer below, please message us

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti