Find Goverment Services
and Information

We are offering the following information's about us that what we actually.

Declarare cladiri si terenuri

Declararea cladirilor rezidentiale, declararea cladirilor nerezidentiale, declararea cladirilor mixte, declararea demolarii/ distrugerii unei cladiri, declararea terenurilor.

Read More

Taximetrie

Regulamentul de organizare, funcționare și autorizare a transportului în regim de taxi și în regim de închiriere, locuri de astepatre, formulare.

Read More

Registrul agricol

Înscrierea în registrul agricol. Eliberarea adeverinţelor. Atestatul de producător şi a carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol. Avizul necesar vânzării terenurilor agricole din extravilan.

Read More

Eliberare acte de stare civilă

Înregistrarea nasterii copilului. Eliberarea certificatelor de nastere (duplicat). Înregistrarea decesului. Divort pe cale administrativa. Înregistrarea căsătoriei. Transcriere acte de stare civilă.

Read More

Mijloace de transport

Declararea, Scoaterea din evidenta, Transferul mijloacelor de transport

Read More

Urbanism si amenajarea teritoriului

Certificatul de urbanism, autorizatia de construire si avizul primarului. Autorizatii pentru lucrari de racorduri si bransamente.

Read More

Autorizarea activităților comerciale, de prestări servicii și de alimentație publică

ACORD DE FUNCŢIONARE, Autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică, Autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi temporare

Read More

ANL-Locuinte pentru tineri

Lista de prioritati, Cuantumul chiriei, Criteriile de acces la locuinta si Criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj,

Read More

Plata impozitelor si taxelor locale

Cuantumul, Calendarul de plată, Cum se pot plăti impozitele si taxele locale Scutiri și înlesniri la plata impozitului pe clădiri şi teren

Read More

City goverment offers a wide range of online services

Accomplished advocate for working people and a proud product of the City, is the City’s 54th mayor. Mayor Walsh was sworn in to serve a second term on January 1, 2018. With a community of over 400 million users wouldn’t you want to make sure.

  • Know About staus of covid-19
  • File your unemployment
  • Check the status of tax return

"Egovt is your online guide to goverment information & services."

Learn More
Do you need help?

If you have any question,
Feel free to call us

Call Us Today At 1-800-500-7600 We are available to help 24 hours.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti