Începând cu a doua jumătate a lunii ianuarie 2019 cetățenii orașului Negrești și ai satelor componente vor colecta selectiv deșeurile din propriile gospodării, separând hârtia, cartonul, sticla, metalul, plasticul, deșeurile reziduale și cele biodegradabile.

De la data menționată va intra în vigoare noul sistem de gestionare a deșeurilor în orașul Negrești care, pe lângă colectarea selectivă, presupune amenajarea de noi platforme pentru amplasarea containerelor, dar și modificări în plata acestui serviciu.

Acest nou sistem este administrat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a județului Vaslui și finanțat din fonduri structurale. Primăria Negrești este membră a acestei Asociații, alături de celelalte primării din județ. Firma responsabilă cu colectarea și transportul acestor deșeuri în orasul Negrești este Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – SC DOMIGHIAN’S PARK SRL POPRICANI.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti