Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Precizari privind Deciziile de impunere anuala transmise prin Serviciul Impozite si Taxe Locale

Primăria orașului Negresti prin Serviciul Impozite și Taxe Locale a reînceput transmiterea Deciziilor anuale de impunere pentru anul 2020 tuturor contribuabililor, persoane fizice și juridice.

Pentru o mai bună înțelegere a demersului primăriei, facem următoarele precizări privind deciziile de impunere anuale transmise:

Deciziile de impunere:

 Constituie o informare privind obligațiile fiscale anuale de plată;
 Se transmit obligatoriu, potrivit Codului de Procedură Fiscală;
 Cuprind obligațiile de plată aferente anului 2020 și eventualele restanțe din anii anteriori;
 Cuprind informații privind scadențele de plată, modalități de plată, bonificația fiscală, reevaluarea bunurilor impozabile, etc.

Deciziile de impunere:

⭕️ Nu reprezintă o somație de plată;
⭕️ Nu cuprind plățile deja efectuate de contribuabil, insa cuprind soldul de plată în secțiunea sume datorate la data emiterii documentului;
⭕️ Sumele prevăzute nu cuprind bonificația de plată (reducerea) pentru plata integrală până la 30 iunie 2020.

Primirea deciziei nu obligă la nicio acțiune cetățenii și firmele care și-au achitat integral impozitele (cu bonificație) înainte de primirea deciziei.

În plus, pe site-ul Ghișeul.ro, contribuabilii își pot verifica în orice moment soldul obligațiilor de plată.

Ultima actualizare: Joi, 11 Iunie 2020 11:42

Accesări: 69

Tractor pentru clasa de mecanic agricol a Liceului Tehnologic "Nicolae Iorga" Negresti

În data de 28 mai a fost aprobată în ședința Consiliului Local rectificarea III a bugetului orașului Negrești pe anul 2020 prin care s-a alocat Liceului Tehnologic “Nicolae Iorga” din Negrești suma de 115 000 lei, în vederea achiziționării unui tractor rutier cu două locuri.

Tractorul ce urmează a fi achiziționat de liceu va fi folosit pentru funcționarea clasei de mecanic agricol, oferind elevilor posibilitatea de a efectua orele de conducere tractor și realizarea examenelor de obținere a permisului categoria TR.

Suma de 115 000 lei a venit ca sprijin din partea Consiliului Județean Vaslui, în urma solicitărilor venite din partea liceului și primăriei, aceasta fiind o completare a costului total de achiziție a tractorului, diferența urmând a fi asigurată din fondurile proprii ale liceului.

Ultima actualizare: Vineri, 05 Iunie 2020 12:06

Accesări: 74

MULȚUMIM CASA SHARE

MULȚUMIM CASA SHARE ❗️❗️❗️
MULȚUMIM BOGDAN TANASA ❗️❗️❗️

ACEASTA ESTE UNA DINTRE CELE MAI UIMITOARE ORGANIZAȚll !!!

A FĂCUT MINUNI ȘI CONTINUĂ SĂ FACĂ !!!

ESTE O ORGANIZAȚIE UIMITOARE CU OAMENI EXTRAORDINARI CU SUFLET MARE CARE AJUTĂ OAMENII FĂRĂ SPERANȚĂ.

FELICITĂRI ȘI TOT RESPECTUL NOSTRU PENTRU TOT CEEA CE FACEȚI !!!

MULȚUMIM FRUMOS PENTRU DONAȚIA FĂCUTĂ SECȚIEI DE AMBULANȚĂ NEGREȘTI:

- 500 măști FFP2
-10 cutii mănuși
- 20 Litri lichid de curăţat pardoseala

Cu stimă,
PRIMAR,
Ing. Vasile VOICU

Ultima actualizare: Miercuri, 01 Aprilie 2020 14:26

Accesări: 169

Informare privind locurile de muncă oferite de SAFIR SRL

Pe fondul agravării situației cauzate de Coronavirus și a măsurilor pe care o parte dintre agenții economici locali sunt nevoiți să le adopte în această perioadă, SC SAFIR SRL cu sediul în Mun. Vaslui Str. Podul Înalt Nr. 2, Jud. Vasui informează că dorește să creeze parteneriate benefice ce au la bază:

1. Angajarea forței de muncă disponibilizate în această perioadă de agenții economici;
2. Detașarea de personal la nivelul organizației SAFIR (c.f. Art. 45.din Codul Muncii Detașarea este actul prin care se dispune schimbarea temporară a locului de muncă, din dispoziția angajatorului, la un alt angajator, în scopul executării unor lucrări în interesul acestuia. În mod excepțional, prin detașare se poate modifica și felul muncii, dar numai cu consimtamantul scris al salariatului. Detașarea poate fi dispusa pentru o perioada de minim o luna de zile pana la 1 an cu posibilitatea prelungirii cu acordul partilor);
3. Angajerea persoanelor fizice interesate pe posturile vacante din cadrul organizatiei.

Persoanele fizice sau juridice interesate de posturile din cadrul organizatiei SAFIR vor putea contacta indiferent de nivelul de calificare, organizatia oferind posibilitatea calificării la focul de munca conform tabelului de mai jos:

 DESCARCĂ Adresa completa SAFIR

Ultima actualizare: Joi, 26 Martie 2020 11:40

Accesări: 392

Deschiderea, cu 1 Martie, a Centrului de Permanență medicală

centru permanentaPrimăria orașului Negrești anunță deschiderea, cu 1 Martie, a Centrului de Permanență medicală, urmând ca de serviciile medicale oferite de acesta să beneficieze locuitorii orașului Negrești și cei din localitățile învecinate.

Centrul de permanență va funcționa la parterul blocului E2, sc.D, de pe strada Unirii, spațiul fiind adaptat prevederilor legislației în domeniu, cu cabinet de consultații, sala de tratament, grupuri sanitare pentru pacienți și personal.

Important de precizat este că Centrul de Permanență va fi deservit de cinci medici de familie și cinci asistente medicale care vor face gărzi prin rotație, iar serviciile oferite vor fi gratuite.

Programul de lucru al Centrului de Permanență va fi de la ora 15.00 până a doua zi dimineață la ora 7.00, iar la sfârșit de săptămână și în sarbatorile legale va funcționa non-stop, asigurându-se, astfel, continuarea programelor cabinetelor medicilor de familie, în așa fel încât oamenii să poată beneficia de acces facil la servicii medicale, la orice oră din zi și din noapte.

Deschiderea unui astfel de spațiu era absolut necesară pentru asigurarea asistenței medicale primare în zonă.

Finanțarea lucrărilor de renovare și a cheltuielilor de funcționare a Centrului au fost făcute de către dna Dr. Gafițoi Constanța și din bugetul local al Primăriei orașului Negrești, iar spațiul a fost pus la dispoziție de Primăria orașului Negrești.

Ultima actualizare: Vineri, 28 Februarie 2020 09:09

Accesări: 250

La multi ani, 2020!

Orașul Negrești vă aduce la cunoştinţă că ziua de vineri, 3 ianuarie 2020, a fost stabilită de Guvernul României zi liberă, conform H.G. nr. 970 din 20.12.2019, iar programul de lucru al primăriei se va relua luni, 6 ianuarie 2020.

Reamintim că plata obligaţiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenţionale, se poate face și online (prin www.ghiseul.ro), respectiv prin instrumente bancare. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Orașului Negrești, situat în Negresti, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, telefon 0235 457 679, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Vă dorim să aveţi un An Nou cu sănătate, cu bucurie în inimă, curaj în suflet și cu oameni buni în preajmă.

Ultima actualizare: Marți, 31 Decembrie 2019 10:49

Accesări: 185

Inaugurarea oficială a redeschiderii corpului B a Liceului Tehnologic “Nicolae Iorga” din orașul Negrești

lic corpB 01În data de 21 noiembrie 2019 a avut loc inaugurarea oficială a redeschiderii corpului B a Liceului Tehnologic “Nicolae Iorga” din orașul Negrești, eveniment ce a avut loc în prezența mai multor oficialități: doamna inspector școlar general, prof. Gabriela Placintă, doamna inspector școlar general adjunct, prof. Cristiana Botan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, prof. Vasile Mariciuc, primarul orașului, ing. Vasile Voicu, viceprimarul orașului, ing. Radu Moroșanu, consilieri locali.

Evenimentul s-a desfășurat ca urmare a finalizării Obiectivului de investiții "Refacere șarpantă și învelitoare la construcția existentă corp B Liceul Tehnologic N. Iorga, oraș Negrești, Județul Vaslui", în valoarea de aproximativ 560 000 lei, obiectiv finanțat din bugetul local al orașului Negrești.

Ultima actualizare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 13:14

Accesări: 268

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version