Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

La multi ani, 2020!

Orașul Negrești vă aduce la cunoştinţă că ziua de vineri, 3 ianuarie 2020, a fost stabilită de Guvernul României zi liberă, conform H.G. nr. 970 din 20.12.2019, iar programul de lucru al primăriei se va relua luni, 6 ianuarie 2020.

Reamintim că plata obligaţiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenţionale, se poate face și online (prin www.ghiseul.ro), respectiv prin instrumente bancare. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Orașului Negrești, situat în Negresti, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, telefon 0235 457 679, email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Vă dorim să aveţi un An Nou cu sănătate, cu bucurie în inimă, curaj în suflet și cu oameni buni în preajmă.

Ultima actualizare: Marți, 31 Decembrie 2019 10:49

Accesări: 71

Inaugurarea oficială a redeschiderii corpului B a Liceului Tehnologic “Nicolae Iorga” din orașul Negrești

lic corpB 01În data de 21 noiembrie 2019 a avut loc inaugurarea oficială a redeschiderii corpului B a Liceului Tehnologic “Nicolae Iorga” din orașul Negrești, eveniment ce a avut loc în prezența mai multor oficialități: doamna inspector școlar general, prof. Gabriela Placintă, doamna inspector școlar general adjunct, prof. Cristiana Botan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, prof. Vasile Mariciuc, primarul orașului, ing. Vasile Voicu, viceprimarul orașului, ing. Radu Moroșanu, consilieri locali.

Evenimentul s-a desfășurat ca urmare a finalizării Obiectivului de investiții "Refacere șarpantă și învelitoare la construcția existentă corp B Liceul Tehnologic N. Iorga, oraș Negrești, Județul Vaslui", în valoarea de aproximativ 560 000 lei, obiectiv finanțat din bugetul local al orașului Negrești.

Ultima actualizare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 13:14

Accesări: 136

Locuri de munca PEPCO

PEPCOPEPCO cauta personal pentru a forma echipa noului magazin ce urmeaza sa se deschida in luna noiembrie in Negresti.

In acest moment, sunt disponibile 7 pozitii vacante pentru acest magazin: o pozitie de Director Magazin, o pozitie de Director Adjunct de Magazin si 5 pozitii de Casier.

Toate persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0728555613 sau pot trimite CV-ul la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Ultima actualizare: Miercuri, 28 August 2019 08:37

Accesări: 376

Oferta locuri de munca

logo laraSe cauta personal din localitatea Negresti, în cadrul unei fabrici moderne de confecţii textile şi tricotaje, dezvoltata cu fonduri europene si dispunand de cele mai bune conditii de munca in domeniu.

Fabrica este situată în localitatea Oneşti, avand o vechime in aceasta activitate de peste 20 ani. Mai multe detalii găsiţi la adresa web: http://larawear.ro/acasa/.

Posturile pentru care se cauta personal sunt:

- Muncitori necalificaţi (care doresc calificarea într-o meserie apreciata si pe plan international);
- Tricoter;
- Operator confecţioner industrial;
- Confecţioner maşină cusut.

Ultima actualizare: Vineri, 26 Iulie 2019 13:38

Accesări: 288

Editia a XI-a a Festivalului "Cantec joc si voie buna la Negresti in batatura"

logo festival 2019In perioada 3 – 4 august va avea loc Ediția a XI-a a Festivalului internațional de folclor pentru copii si tineret “Cântec, joc si voie buna la Negrești în bătătură”.

Ziua de sâmbătă, 3 august, va începe cu Parada formațiilor participante in concurs, începând cu ora 16:00, si va continua cu Evoluția in concurs a ansamblurilor, la Casa oraseneasca de cultura "Neculai Cioata" din Negresti.

Ultima actualizare: Vineri, 26 Iulie 2019 13:14

Accesări: 291

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version