Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Noi măsuri preventive în comunitatea noastră ca urmare a scăderii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus sub 1 la mia de locuitori

sigla coronavirusAvând în vedere scăderea cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în comunitatea noastră, sub 1 la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a dispus, astăzi, 01.12.2020, noi măsuri preventive.

De miercuri, 02 decembrie 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile:

- activitățile instituțiilor muzeale, ale bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizual, ale instituțiilor de spectacole şi/ sau concerte, școlilor populare, de artă şi de meserii, precum și evenimentele culturale în aer liber se desfășoară numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, conform art. 1 pct. 6 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 967/2020.

Ultima actualizare: Miercuri, 02 Decembrie 2020 11:48

Accesări: 8

INFORMARE CU PRIVIRE LA PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL

BANNER informare primarieAvând în vedere situația epidemiologică actuală trebuie să ne gândim la siguranța celor care ajung în instituțiile publice, dar și a funcționarilor care lucrează cu publicul, astfel am creat un program de lucru cu publicul prin care să se evite aglomerarea atât la intrarea în instituție, cât și în interior.

PRELUARE CERERI                         ELIBERARE DOCUMENTE

Luni-joi:               08:00 - 11:00        după ora 13:00

                            11:00 – 15:00       după ora 16:00

Vineri:                  08:00 - 11:00        după ora 13:00

                            11:00 – 14:00       următoarea zi lucrătoare

Ultima actualizare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020 09:17

Accesări: 24

Informare cu privire la noile facilități fiscale pentru anul 2020 aprobate în ședința Consiliului Local Negrești din 18 noiembrie

banner facilitati 2020Consiliul Local Negresti a aprobat noi facilități fiscale pentru anul 2020, în contextul pandemiei!

În ședința ordinară a Consiliului Local Negresti din 18 noiembrie s-a aprobat proiectul de hotărâre propus de primarul RUSU Petru-Cristinel cu privire la acordarea unei noi serii de facilități fiscale pentru anul 2020 persoanelor juridice.

Vă prezentăm, succint, reducerile care se pot aplica persoanelor fizice sau juridice pentru acest an, ca urmare a aprobării în unanimitate de către Consiliul Local a propunerilor făcute de primarul RUSU Petru-Cristinel în ședință:

Ultima actualizare: Joi, 26 Noiembrie 2020 11:30

Accesări: 21

Intensificarea măsurilor preventive în comunitatea noastră din cauza creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus la peste 3 la mia de locuitori

anunt covid

Stimați cetățeni,

Având în vedere creșterea cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în comunitatea noastră, peste 3 la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a dispus, astăzi, 23.10.2020, intensificarea măsurilor preventive.

De sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile:

- purtarea măștii de protecție ESTE OBLIGATORIE în toate spațiile publice deschise;

-se interzice organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte,

- se interzice organizarea și desfășurărea spectacolelor de tipul drive-in și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice,

Ultima actualizare: Vineri, 23 Octombrie 2020 22:21

Accesări: 42

Învestirea noului primar, Rusu Petru-Cristinel, și constituirea Consiliului Local al orașului Negrești

Stimați cetățeni,

Vă aducem la cunoștință ca noul primar al orașului Negresti, Rusu Petru-Cristinel și consilierii locali își vor prelua funcțiile începând de miercuri, 21 octombrie 2020, când va avea loc ședința de învestire și de constituire a noului Consiliu Local al orașului Negresti.

Ședința a fost convocată pentru miercuri dimineață, la ora 10.00, prin ordinul Prefectului județului Vaslui.

Ultima actualizare: Miercuri, 21 Octombrie 2020 14:01

Accesări: 184

Sprijin pentru fermierii din sectoarele bovine, ovine/ caprine, legume - fructe și cartofi

bannerDirecția pentru Agricultură Județeană Vaslui anunță publicarea ghidului Măsurii 21 privind acordarea unui sprijin temporar cu caracter excepțional, ca răspuns la criza sanitară generată de epidemia de COVID-19.

Măsura 21 „Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19" are în vedere atenuarea efectelor generate de pandemia de COVID-19, în mod special, prin compensarea pierderilor și restabilirea echilibrului economic al producătorilor primari din sectorul agricol.

Sesiunea de depunere a cererilor de sprijin se va desfășura în perioada 25 septembrie - 23 octombrie 2020, iar înregistrarea acestora se poate face personal sau prin reprezentant, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului, publicat pe site-ul MADR, APIA și AFIR, respectiv www.madr.ro | www apia.org.ro | www.aftr.info.

Cererile de sprijin temporar cu caracter excepțional, aferente sectoarelor bovine, ovine/ caprine, legume - fructe și cartofi, vor fi însoțite de documente generale și specifice și pot fi depuse la sediul Agenției de Plăti și Intervenție pentru Agricultură Vaslui ori transmise prin fax, poștă sau în format electronic (scanat) - prin e-mail, cu condiția asumării semnăturii pe fiecare pagină a documentului transmis.

Ultima actualizare: Joi, 24 Septembrie 2020 15:56

Accesări: 131

Informare cu privre la noul program de furnizare a apei potabile

În luna septembrie au avut loc mai multe întâlniri de lucru între conducerea primăriei, reprezentanți ai Consiliului Local și reprezentanții unităților de învățământ din orașul Negrești în care s-a analizat stadiul de pregătire a unităților de învățământ pentru începerea anului școlar, în condițiile în care acestea trebuie să aplice măsuri de prevenție și protecție sanitară astfel încât să se asigure desfășurarea activității didactice în condiții de siguranță epidemiologică.

În urma discuțiilor purtate a fost inițiat un proiect de hotărâre prin care s-a propus transferul din bugetul local al orașului Negrești a sumei de 152.320 lei pentru susținerea financiară a cheltuielilor pe care instituțiile de învățământ le vor face în vederea achiziționării echipamentelor de protecție medicală sau în vederea dotării elevilor cu echipamente mobile IT de tipul tabletelor pentru uz școlar, astfel încât orele de pregătire din timpul activităților didactice să se poată desfășura în siguranță, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-Cov-2.

Ultima actualizare: Miercuri, 16 Septembrie 2020 10:07

Accesări: 155

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version