Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal - Compartimentului managementul institutiilor publice, investitii, proiecte si programe, achizitii publice din Aparatul de specialitate al Primarului orasului Negresti.

Primaria orasului Negrești, judetul Vaslui, reprezentata de ing. Vasile Voicu - primarul orașului, organizeaza concurs in data de 05 iulie 2019, in conformitate cu H.G. nr. 611 /2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ocuparea:
- 1 post vacant, pe perioada nedeterminata, de inspector, clasa I, grad profesional principal, din Aparatul de specialitate al Primarului orasului Negresti.

DESCARCĂ Anunț recrutare

DESCARCA Rezultat selectie dosare

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version