Primaria si consiliul local Negresti

Switch to desktop Register Login

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal - Compartimentului managementul institutiilor publice, investitii, proiecte si programe, achizitii publice din Aparatul de specialitate al Primarului orasului Negresti.

Primaria orasului Negrești, judetul Vaslui, reprezentata de ing. Vasile Voicu - primarul orașului, organizeaza concurs in data de 05 iulie 2019, in conformitate cu H.G. nr. 611 /2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ocuparea:
- 1 post vacant, pe perioada nedeterminata, de inspector, clasa I, grad profesional principal, din Aparatul de specialitate al Primarului orasului Negresti.

DESCARCĂ Anunț recrutare

DESCARCA Rezultat selectie dosare

Ultima actualizare: Miercuri, 26 Iunie 2019 16:08

Accesări: 474

Concurs recrutare inspector principal, birou contabilitate, 25.10.2018

DESCARCA Anunt Recrutare inspector principal contabilitate 25.10.2018

Primăria orașului Negrești, județul Vaslui, reprezentată de ing. Vasile Voicu - primarul orașului, organizează concurs în data de 25.10.2018, în conformitate cu H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea:

- 1 post vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector, grad profesional principal, din Aparatul de specialitate al Primarutui orașului Negresti.

Probele concursului:

Ultima actualizare: Vineri, 12 Octombrie 2018 11:19

Accesări: 1454

Concurs recrutare inspector superior în data de 26.09.2018

Primăria orașului Negrești, județul Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcței de executie, vacantă de inspector, grad profesional superior din cadrul Compartimentului managementul instituțiilor publice, investiții, proiecte și programe, achiziții publice din Aparatul de specialitate al primarului orașului Negrești.

DESCARCĂ Rezultat final

DESCARCĂ Rezultat proba scrisa

DESCARCĂ Rezultat selecție dosare

DESCARCĂ Anunț recrutare

Ultima actualizare: Vineri, 28 Septembrie 2018 13:03

Accesări: 1202

Concurs de recrutare consilier juridic superior în data de 24.09.2018

Primăria oraşului Negreşti, judeţul Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de execuţie, vacantă de consilier juridic, grad profesional superior din cadrul Biroului juridic, agricol şi cadastru din Aparatul de specialitate al primarului oraşului Negreşti.

Condiţii generale de participare la concurs: Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute la art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2) cu modificările şi completările ulterioare;

Condiţii specifice:

- Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea drept.

- Minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor ;

- Cunoştinţe operare PC nivel de baza

DESCARCA Anunt recrutare

Ultima actualizare: Luni, 27 August 2018 09:57

Accesări: 1480

Concurs de recrutare inspector asistent, compartiment urbanism în data de 13.08.2018

Primăria orașului Negrești, județul Vaslui, reprezentată de ing. Vasile Voicu - primarul orașului, organizează concurs în data de 13.08.2018, în conformitate cu H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea:

- 1 post vacant, pe perioadă nedeterminată, de inspector, grad profesional asistent, din Aparatul de specialitate al Primarului orașului Negrești.

DESCARCĂ Rezultat final concurs

DESCARCĂ Anunț recrutare

Ultima actualizare: Marți, 14 August 2018 13:32

Accesări: 1616

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version