Primaria Orasului Negresti, Judetul Vaslui

Switch to desktop Register Login

Anunț privind depunerea dosarelor de acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

Începând cu data de 15 octombrie 2018, familiile/persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/ membru de familie pot depune dosare de acordarea ajutorelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, gaz sau energie electrică.

Persoanele care depun dosare până pe data de 20 a lunii în perioada sezonului rece noiembrie-martie, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna depunerii cererii.

Înainte de întocmirea dosarului vă rugăm să consultați anexa 4 (lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței).

 Beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei au

OBLIGAȚIA: ca în termen de 15 zile să anunţe orice modificare a situaţiei din dosar care poate duce la modificarea cuantumului sau la încetarea drepturilor acordate.

Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social / ajutorului pentru încălzirea locuinței

Acte necesare pentru întocmirea dosarului de încălzirea locuinţei cu lemne/gaz/ energie electrică

Ultima actualizare: Joi, 04 Octombrie 2018 15:23

Accesări: 32

În atenția persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale

Începând cu luna octombrie 2018, potrivit prevederilor Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale de pe raza unității administrativ-teritoriale Negrești care au nevoie de forță de munca din rândul beneficiarilor de ajutor social, pentru desfășurarea activităților sezoniere, se pot adresa primarului în scris, precizând activitatea ce urmează a fi desfășurată, numărul de lucrători solicitați și perioada de desfășurare a activității sezoniere.

Remunerarea activității desfășurate, norma de lucru, precum și alte obligații și îndatoriri se stabilesc prin negociere directă între beneficiarul de lucrări și persoana care prestează activitatea, în condițiile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Ultima actualizare: Vineri, 07 Septembrie 2018 13:34

Accesări: 58

ANUNȚ privind întocmirea dosarului de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniță

Începând cu data de 03.09.2018 se pot depune dosare de acordarea tichetelor sociale pentru anul şcolar 2018 - 2019.

Tichetele sociale se acordă copiilor din familii defavorizate în condiţiile în care sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele criterii:

a) copilul să fie înscris într-o unitate de învăţământ preşcolar cu program normal sau prelungit;
b) să frecventeze regulat grădiniţa;
c) venitul lunar pe membru de familie este de până la 284 Iei.

Actele necesare pentru întocmirea dosarului sunt:

Ultima actualizare: Luni, 27 August 2018 11:26

Accesări: 496

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version