Primaria Orasului Negresti, Judetul Vaslui

Switch to desktop Register Login

În atenţia persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale sau întreprinderilor familiale

Persoanele juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcţionează pe raza oraşului Negreşti, care au nevoie de forţă de muncă şi care doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa Direcţiei de Asistenţă Socială din oraşul Negreşti.

Ultima actualizare: Joi, 29 Noiembrie 2018 16:29

Accesări: 31

Anunț privind depunerea dosarelor de acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

Începând cu data de 15 octombrie 2018, familiile/persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/ membru de familie pot depune dosare de acordarea ajutorelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, gaz sau energie electrică.

Persoanele care depun dosare până pe data de 20 a lunii în perioada sezonului rece noiembrie-martie, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna depunerii cererii.

Înainte de întocmirea dosarului vă rugăm să consultați anexa 4 (lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței).

 Beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei au

OBLIGAȚIA: ca în termen de 15 zile să anunţe orice modificare a situaţiei din dosar care poate duce la modificarea cuantumului sau la încetarea drepturilor acordate.

Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social / ajutorului pentru încălzirea locuinței

Acte necesare pentru întocmirea dosarului de încălzirea locuinţei cu lemne/gaz/ energie electrică

Ultima actualizare: Joi, 04 Octombrie 2018 15:23

Accesări: 115

În atenția persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale

Începând cu luna octombrie 2018, potrivit prevederilor Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale de pe raza unității administrativ-teritoriale Negrești care au nevoie de forță de munca din rândul beneficiarilor de ajutor social, pentru desfășurarea activităților sezoniere, se pot adresa primarului în scris, precizând activitatea ce urmează a fi desfășurată, numărul de lucrători solicitați și perioada de desfășurare a activității sezoniere.

Remunerarea activității desfășurate, norma de lucru, precum și alte obligații și îndatoriri se stabilesc prin negociere directă între beneficiarul de lucrări și persoana care prestează activitatea, în condițiile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Ultima actualizare: Vineri, 07 Septembrie 2018 13:34

Accesări: 129

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei. Copyright @2017 Primăria Oraşului Negreşti

Top Desktop version